Η Ανόρθωση «βαδίζει» προς το «κλείσιμο» μίας αποτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς, η οποία καλείται να αποτελέσει ως παράδειγμα προς αποφυγήν για το μέλλον του συνόλου, που επιθυμεί να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι «κυανόλευκοι» με τον Πριέτο ως πρωτεργάτη, κάνουν τον προγραμματισμό τους, ενώ ο κόσμος περιμένει και τις εξελίξεις στο οικονομικό, αλλά και στο διοικητικό «κομμάτι» με τους επόμενους μήνες να έχουν μεγάλη σημασία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας», οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν υπομονή και να σκέφτονται θετικά, ενώ όταν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, θα βγουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις προς ενημέρωση όλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τα διοικητικά: «Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι αναγκαστικό να γίνονται κατ’ ιδίαν επαφές ανάμεσα στον κ. Σάντη και τον κ. Πουλλαϊδη για το θέμα της επόμενης μέρας. Οι επαφές γίνονται καθημερινά. Όποτε είναι να συναντηθούν θα συναντηθούν και όποτε υπάρξει κατάληξη θα ενημερωθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης. Θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή για να προκύψουν οριστικές εξελίξεις και θα ενημερωθούν όλοι».

Για τον προγραμματισμό: «Στο παρασκήνιο τρέχουν και το οικονομικό και το αγωνιστικό και ο προγραμματισμός. Είναι ασφαλώς στο κάδρο του κύριου Πριέτο και όσων εργάζονται για την επόμενη ημέρα, η οργάνωση της ομάδας».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ