27/03/2023 23:13

Έχοντας στην κατοχή της βιντεοσκοπημένο υλικό αλλά και τους καταγεγραμμένους διαλόγους της σημερινής συνάντησης των «6», η ΕΠΟ καταγγέλλει στα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά για την όλη στάση τους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία- μετά τα όσα απερίγραπτα συνέβησαν στην συνάντηση των 6 ομάδων, που παίρνουν μέρος στα φετινά playoffs της Stoiximan Superleague, με τους Μπένετ και Μπαλτάκο- είναι έτοιμη για να προβεί σε καταγγελία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά τόσο στην UEFA όσο και στην FIFA.

Μετά το πρωτοφανές σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Καραπαπά, που έφτασε στο σημείο να πετάξει μία φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και τις δηλώσεις Μαρινάκη μα και τα όσα αδιανόητα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η ΕΠΟ καταγγέλλει τους δύο άνδρες του Ολυμπιακού στα διεθνή όργανα.

Σημειώνεται πως στα χέρια της Ομοσπονδίας υπάρχουν βιντεοσκοπημένα τα πάντα, καθώς επίσης έχουν καταγραφεί και οι διάλογοι της συνάντησης και αυτό ακριβώς το υλικό θα φτάσει στα χέρια της FIFA και της UEFA.

Φούστα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ:

Σε μια ομοφοβική πράξη άνευ προηγουμένου που ξεφτιλίζει γι’ ακόμα μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό προέβη ο Κώστας Καραπαπάς, καθώς βγήκε εκτός της αίθουσας που γινόταν η σύσκεψη, πήρε μια φούστα και την πέταξε στον Μπαλτάκο!
Ανανδρία που δείχνει γι’ ακόμα μία φορά το ποιόν και τις τακτικές του Ολυμπιακού από τον αντιπρόεδρο των Ερυθρολεύκων: ο Κώστας Καραπαπάς σε κάποιο σημείο της συνεδρίασης των «6» που συμμετέχουν πέταξε μια φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης ο Κώστας Καραπαπάς βγήκε από την αίθουσα κάλεσε τον security που τον συνόδευσε και κάτι του είπε. Ο τελευταίος βγήκε στον πραύλιο χώρο όπου έφτασε ένας άλλος άνδρας με μοτοσυκλέτα και του παρέδωσε μία άσπρη χάρτινη σακούλα την οποία και ο security παρέδωσε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και απ’ ότι αποδείχθηκε περιείχε μέσα τη φούστα.

Μάλιστα, ο ίδιος… ο Κώστας Καραπαπάς πανηγύριζε για το ομοφοβικό του ξέσπασμα κατά την αποχώρησή του, καθώς ανέφερε στους παριστάμενους δημοσιογράφους πως «Εχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει»…


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ