Τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση στην ΕΠΟ ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο, τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη (μέσω τηλεδιάσκεψης) και Αχιλλέα Μπέου αλλά λευκός καπνός δεν βγήκαν καθώς άπαντες συμφώνησαν πως διαφωνούν.

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες η συνάντηση στην ΕΠΟ ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων που βρίσκονται στα playoffs.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης μέσω τηλεδιάσκεψης, Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο δικηγόρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, βρέθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας σε μια σύσκεψη που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 και ολοκληρώθηκε σχεδόν μετά από τέσσερις ώρες γεμάτη φωνές, ένταση και εν τέλει χωρίς να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφού εξέφρασε τις θέσεις του Παναθηναϊκού αποχώρησε σχεδόν μια ώρα μετά την έναρξη της σύσκεψης, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει, καθώς είχε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Αυτά έγιναν στη συνάντηση των 4 "μεγάλων" στην ΕΠΟ: Οι δηλώσεις, οι ατάκες, οι διαφωνίες και οι εντάσεις

Εν συνεχεία λίγο μετά τις 1:30μ.μ. αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ήταν ο μόνος που έκανε και δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Δεν είναι ποδόσφαιρο, τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να έρθετε να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στο Τζιμπουτί, ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία.

Αυτά έγιναν στη συνάντηση των 4 "μεγάλων" στην ΕΠΟ: Οι δηλώσεις, οι ατάκες, οι διαφωνίες και οι εντάσεις

Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ αλλά εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, όχι εγώ”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφυγε από τα γραφεία της ομοσπονδίας δέκα λεπτά πριν από τις τρεις χωρίς να θελήσει να πει τίποτα και αρκέστηκε στην ατάκα: “Δεν έχουμε να πούμε τίποτα”.

Αυτά έγιναν στη συνάντηση των 4 "μεγάλων" στην ΕΠΟ: Οι δηλώσεις, οι ατάκες, οι διαφωνίες και οι εντάσεις

Τελευταίος αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ολοκλήρωση, της συνάντησης με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να τονίζει κατά την αποχώρηση του: “Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ. Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ. Ό,τι χειρότερο υπάρχει”.

Κατά την αποχώρηση τους ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, σημείωσε πως αυτό που συμφώνησαν άπαντες είναι ότι διαφωνούν και αναφέρθηκε σε αποκάλυψη/καταγγελία του αρχιδιαιτητή πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Ενώ ο Γιώργος Κοσμάς από την πλευρά του, αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, υποστήριξε πως όλες οι πλευρές βρέθηκαν κοντά σε μια πρώτη λύση αλλά χάλασε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ