Ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική: «Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Περίμενα πως με την έλευση του νέου προπονητή θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό, όμως είδαμε μία από τα ίδια. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει κάτι. Θεωρώ ότι υλικό υπάρχει. Ίσως πρέπει να δούμε λίγο διαφορετικά την Εθνική και σε θέμα τακτικής προσέγγισης, αλλά και δουλειάς ώστε να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα».

Αν συμβαδίζει το αποτέλεσμα με την εμφάνιση: «Νομίζω πως ναι. Δεν πήγαμε να παίξουμε, αλλά να… «κλέψουμε». Είναι διαφορετικά τα πράγματα στις εθνικές ομάδες. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να το δούμε διαφορετικά. Δεν είναι κλεφτοπόλεμος. Χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται πλάνο και νέο αίμα».

Πώς έκρινε την εμφάνιση της ομάδας μέχρι το 80′: «Δεν με ικανοποιεί να μην κάνω ευκαιρία και σε μία αντεπίθεση να πάρω μία ισοπαλία. Αν έπαιζα και έχανα 10 ευκαιρίες και έχανα 2-0, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος. Γιατί όσο κάνεις ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ και θα μπορείς να βλέπεις περισσότερο με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τη μάχη της Δόξας για την παραμονή: «Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Την εικόνα της ομάδας την άλλαξαν οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην έχουμε το μεγαλύτερο ρόστερ σε σχέση με τους αντιπάλους που θα παλέψουμε για την παραμονή. Όμως υπάρχει διάθεση και στήριξη από τον πρόεδρο που μας βοηθά. Η διακοπή θα μας ωφελήσει, γιατί θα επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες. Είμαστε σε μία θέση που μπορούμε να το παλέψουμε και αν πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ηγέτης ο Κάστανος, θέλουμε κόσμο με Γεωργία»

Ο Γρηγόρης Κάστανος ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Εθνική ομάδα των...

Α Κατηγορία
02/06/2023 20:51

Νέα Σαλαμίνα: Συγχαρητήρια σε Σεργίου

Η Νέα Σαλαμίνα έστειλε τα συγχαρητήρια της στον Κωνσταντίνο Σεργίου...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
02/06/2023 15:59

Εθνική Κύπρου: Μέσα στις κλήσεις ο Μολ – Έξι οι...

Η ΚΟΠ μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε για τις αλλαγές που έχουν...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
02/06/2023 14:37

Εξέλιξη με Μολ και Κορέια για Εθνική

Μία σημαντική εξέλιξη προκύπτει με τους δύο ποδοσφαιριστές που είχαν...

Α Κατηγορία
01/06/2023 10:24

Εθνική: Εκτός πλάνων ο Πιέρος

Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει ισχυρό πρόβλημα με τις απουσίες, για...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
31/05/2023 14:20

Οι ομάδες που θα βραβευτούν για τη μεγαλύτερη συμβολή τους...

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων...

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
30/05/2023 13:04