Ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ και πρόεδρος της επιτροπής των εθνικών ομάδων, Μιχάλης Ππεκρής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με την Σκωτία: «Θεωρώ πως στα πρώτα λεπτά μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, με την προσέγγιση του προπονητή μας. Το αποτέλεσμα δεν μας χαροποιεί. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι με τον τρόπο του προπονητή μας και περιμένουμε να βελτιωθούμε. Σε οποιαδήποτε ήττα ποτέ κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Ήμασταν για 80 λεπτά στο παιχνίδι. Παίζαμε εκτός έδρας με την Σκωτία, σίγουρα ήταν καλύτερη ομάδα και σε μονάδες, αφού έχει κάποια ονόματα που δεν τα έχουμε εμείς. Ό,τι είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος το είδαμε και εμείς. Γίνεται μία νέα προσπάθεια με τον νέο προπονητή για να αλλάξουμε σιγά-σιγά κάποια πράγματα».

Για τον στόχο της Εθνικής στον όμιλο: «Πρώτος στόχος ήταν σε κανένα παιχνίδι να μην χάσουμε με κάτω τα χέρια. Το θέμα των βαθμών, αλίμονο να μην μας ενδιαφέρει. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό για να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα».

Για το φιλικό με την Αρμενία: «Είναι ένα παιχνίδι που θα βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής μας, για τους ποδοσφαιριστές και το σύστημα. Σε αυτά βοηθούν τα φιλικά, έτσι και σήμερα με την Αρμενία».

Για την Εθνική Ελπίδων: «Έχουμε τον νέο μας προπονητή, τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, που ξέρει από Εθνικές ομάδες. Ένας προπονητής που πέρασε από όλες τις βαθμίδες των εθνικών. Αρχίζουμε σήμερα με το φιλικό που θα χτίσει την δική του ομάδα».

Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές: «Είναι πολλά που συζητιούνται και οι αλλαγές εναπόκεινται στους προέδρους των σωματείων. Θα πρέπει να γίνουν ενέργειες και από πλευράς ομοσπονδίας. Βλέπουμε πως στις ακαδημίες πραγματικά υπάρχει ταλέντο. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να αναδειχθούν».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ηγέτης ο Κάστανος, θέλουμε κόσμο με Γεωργία»

Ο Γρηγόρης Κάστανος ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Εθνική ομάδα των...

Α Κατηγορία
02/06/2023 20:51

Νέα Σαλαμίνα: Συγχαρητήρια σε Σεργίου

Η Νέα Σαλαμίνα έστειλε τα συγχαρητήρια της στον Κωνσταντίνο Σεργίου...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
02/06/2023 15:59

Εθνική Κύπρου: Μέσα στις κλήσεις ο Μολ – Έξι οι...

Η ΚΟΠ μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε για τις αλλαγές που έχουν...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
02/06/2023 14:37

Εξέλιξη με Μολ και Κορέια για Εθνική

Μία σημαντική εξέλιξη προκύπτει με τους δύο ποδοσφαιριστές που είχαν...

Α Κατηγορία
01/06/2023 10:24

Εθνική: Εκτός πλάνων ο Πιέρος

Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει ισχυρό πρόβλημα με τις απουσίες, για...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
31/05/2023 14:20

Οι ομάδες που θα βραβευτούν για τη μεγαλύτερη συμβολή τους...

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων...

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
30/05/2023 13:04