Το συμβόλαιο του Σάββα Πουρσαϊτίδη ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας το έθεσε σε προτεραιότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάκη Παπαϊωάννου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στόχο να ολοκληρώσουν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τις δύο αυτές περιπτώσεις και έπειτα να ανοίξουν το κεφάλαιο του ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες από το στρατόπεδο της ομάδας, η διοίκηση κατέθεσε ήδη πρόταση, μάλιστα βελτιωμένη και στους δύο. Παράλληλα, στη Νέα Σαλαμίνα τονίζουν πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την παραμονή τους.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως τόσο ο Πουρσαϊτίδης όσο και ο Παπαϊωάννου αποτελούν διακαή πόθο του διοικητικού συμβουλίου, αφού το δείγμα στην ομάδα της Αμμοχώστου κρίνεται επιτυχημένο. Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Ανόρθωση. Μπορεί να μην υπάρχουν σημαντικά κίνητρα, όμως όπως τόνισε ο Ελλαδίτης τεχνικός μόνο η πρωτιά στο β’ γκρουπ που θα αφήσει πίσω την «Κυρία» και την ΑΕΛ, είναι αρκετό.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ