Ο Πάρης Φωκαΐδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου, σημειώνοντας πολλά και ενδιαφέροντα για τον Ολυμπιακό και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Για την προετοιμασία και τα αγωνιστικά: «Η προετοιμασία κυλά ομαλά, οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μας, δίχως παραπάνω προβλήματα. Υπάρχει όρεξη στις προπονήσεις και είμαστε αισιόδοξοι για αποτέλεσμα την ερχόμενη αγωνιστική».

Για Ντουρμισάϊ: «Ο Ντουρμισάϊ ανεβάζει ρυθμούς και τον περιμένουμε κοντά μας. Ενδεχομένως να είναι στην αποστολή με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, όμως πρέπει να περιμένουμε λίγο, διότι δεν είναι εύκολη η επάνοδος του».

Για τον Αλσέους που είναι με την Εθνική του: «Περιμένουμε τον Αλσέους να επιστρέψει, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και με διάθεση, είναι θετικές οι ενδείξεις και περιμένουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Ο παίκτης που θα έρθει στη Λευκωσία θα είναι στην αποστολή, περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει και εάν θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή, είναι απόφαση του».

Για την εικόνα: «Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Ανόρθωση, ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και ανταγωνιστικός. Δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά η ουσία πλέον. Θα ψάξουμε τέρματα για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Η Καρμιώτισσα είναι εξαιρετική, άλλη μία «μάχη» για εμάς και τα παιδιά ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούν στην πρόκληση».

Για τον κόσμο: «Ευελπιστούμε ότι θα είναι δίπλα μας, τους έχουμε ανάγκη».

Για την εκδήλωση: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην εκδήλωση του Ολυμπιακού, είναι σημαντική η παρουσία του».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ