30/03/2023 14:07

Επίσημη ανακοίνωση του Παρνασσού Στροβόλου για τον τελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση, μία «μονομαχία» που θα γίνει στο «Ελευθερία».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας που θα βρεθούν απόψε το βράδυ στις κερκίδες του ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ απέναντι στην Ανόρθωση, ότι έχουν γίνει οι ακόλουθες διευθετήσεις μετά και την σημερινή αστυνομική σύσκεψη.

  1. Οι φίλαθλοι του Παρνασσού θα καθήσουν στην κερκίδα ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ (βρίσκεται απέναντι από τους πάγκους των ομάδων και από την κεντρική του γηπέδου)
  2. Τα αυτοκίνητα τους οι οπαδοί μας θα πρέπει να τα παρκάρουν πίσω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου, στην πλευρά που είναι τα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου σταδίου.
  3. Οι θύρες θα ανοίξουν 18.30 και η Αστυνομία προτρέπει τους φιλάθλους μας όπως μεταβούν το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο προς αποφυγήν οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.
  4. Το Δ.Σ του Παρνασσού Στροβόλου καλεί τους φίλους της ομάδας όπως στηρίξουν σε αθλητοπρεπή πλαίσια τους χειροσφαιριστές μας κάτι που αποτελεί πάγια τακτική σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιζόμαστε.
  5. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ