Έκτακτη διαδικτυακή συνάντηση είχε ο ΠΑΣΠ με τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στους ημιτελικούς του κυπέλλου (ΑΕΛ, Ολυμπιακό, Ομόνοια και Πάφος FC) και τους αρχηγούς των ομάδων που αγωνίζονται στο πρώτο γκρουπ πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δεν επιθυμούν ο τελικός του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί μετά την 31h Μαΐου η οποία είναι η επίσημη τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης της σεζόν. Παράλληλα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους ποδοσφαιριστές για τη πιθανότητα αλλαγής του προγραμματισμού των αγώνων του πρώτου γκρουπ πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣΠ θεωρεί ότι η όποια απόφαση πραγματοποίησης του τελικού τον Ιούνιο είναι παράνομη και δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε μεγάλη μάζα ποδοσφαιριστών βάσει των συμβολαίων τους.

Επίσης αν μετατεθεί η ολοκλήρωση του πρώτου γκρουπ κατά μία εβδομάδα θα επηρεάσει τον προγραμματισμό των διακοπών των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα των διεθνών οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να έχουν την απαραίτητη ξεκούραση πριν τις εθνικές υποχρεώσεις τους και την έναρξη της νέας σεζόν.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ