Και αποκαλυπτικός και απολαυστικός ο Ουάρντα στη συνέντευξη που έδωσε στο νέο τεύχος του περιοδικού του Απόλλωνα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τις προτάσεις που είχε ή τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν από την Κύπρο, τόσο προτού έλθει στην Ανόρθωση, όσο και πριν πάει στον Απόλλωνα.

Εξήγησε ότι αποδέχθηκε την πρόταση της Λεμεσιανής ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο Απόλλωνας τα τελευταία 10 χρόνια είναι στις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου» και τον επέλεξε ως τον νέο «σταθμό» στην καριέρα του παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από άλλους συλλόγους.

Για τον περασμένο Ιανουάριο και το προηγούμενο Καλοκαίρι, είπε πως επίσης είχε προτάσεις. «Είχα από την Πάφο και από τον Άρη. Το προηγούμενο Καλοκαίρι είχα πρόταση ξανά από το ΑΠΟΕΛ, αλλά και από την Ομόνοια και τον Απόλλωνα», αποκάλυψε ενώ ανέφερε πως από τον ΑΠΟΕΛ είχε πρόταση και προτού έρθει στην Ανόρθωση: «Είχα από το ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε τότε το ΑΠΟΕΛ είχε χάσει με 0-4 από την Πάφο (σ.σ. πρεμιέρα στην περσινή σεζόν) και δεν έγινε η μετεγγραφή. Εν τέλει πήγα στην Ανόρθωση η οποία τότε αγωνιζόταν και στην Ευρώπη. Το 2020 ήμουν ξανά στη Λεμεσό όταν είχα έρθει Κύπρο για να μιλήσω με Ομόνοια και μετά με Απόλλωνα. Αλλά δεν είχαν τα λεφτά που ήθελε ο ΠΑΟΚ για μένα και έτσι επέστρεψα Θεσσαλονίκη.

Και μετά τον ΠΑΟΚ η Ανόρθωση. Πριν έρθεις στην Ανόρθωση είχες κάποιες άλλες επιλογές;

«Είχα από το ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε τότε το ΑΠΟΕΛ είχε χάσει με 0-4 από την Πάφος FC (σ.σ. πρεμιέρα της περσινής σεζόν) και δεν έγινε η μεταγραφή. Εν τέλει πήγα στην Ανόρθωση η οποία τότε αγωνιζόταν και στην Ευρώπη. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί, ο κόσμος έδειχνε σεβασμό σε μένα, ο Τιμούρ ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με σεβόταν πολύ, αλλά τώρα η Ανόρθωση έχει πολλά θέματα. Εμένα τώρα στον Απόλλωνα η ψυχολογία μου είναι πάρα πολύ καλή, γι αυτό και αγωνίζομαι καλά. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος τους προηγούμενους μήνες στην Ανόρθωση. Ήθελα να φύγω από την Ανόρθωση τότε που σκόραρα με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισα με τον κόσμο. Ο κόσμος μου έδειξε σεβασμό».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ