Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια: «Είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι και σε αυτό εστιάζουμε. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις τελευταία, όμως δεν ήρθαν οι νίκες. Θα είναι δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα, το οποίο μας βρίσκει πλήρεις, χωρίς καμία απουσία».

Παρά τις καλές εμφανίσεις που είχαμε σε αρκετά παιχνίδια τελευταία, μείναμε στις ισοπαλίες. Το θετικό είναι πως ήρθαν έτσι τα αποτελέσματα που δεν μας άφησε πολύ πίσω. Δεν θέλουμε να μείνουμε άλλο πίσω όμως, θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την κακή παράδοση που έχει η Πάφος στη Λευκωσία: «Δεν γίνεται να μείνουμε πάλι στην ισοπαλία, είναι μία παράδοση που καλούμαστε να σπάσουμε».

Για την προετοιμασία: «Ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές με ένα διήμερο ρεπό. Είχαμε τον Ικόκο με την Εθνική ομάδα του Κονγκό, έχει επιστρέψει. Όλα κυλούν καλά, με αρκετή προπόνηση και αρκετή μελέτη του αντιπάλου. Έχουμε προετοιμαστεί με κάθε σοβαρότητα».

Για τον κόσμο: «Αναμένεται να έχουμε αρκετό κόσμο στην κερκίδα μας. Υπάρχει και κόσμος που μας στηρίζει και μένει στη Λευκωσία. Ήρθε η ώρα να αποζημιώσουμε τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού από την αρχή του πρωταθλήματος με ένα καλό αποτέλεσμα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ