01/04/2023 23:29

Στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ βραβεύθηκε η οικογένεια του Βαγγέλη Κουτουλέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιούλιο του 2022.

Τον Ιούλιο του 2022 θλίψη στο χώρο του ελληνικού και κυπριακού βόλεϊ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Κουτουλέα σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Μετά το τέλος του 2ου σετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ βραβεύτηκε η οικογένεια του εκλιπόντα, με τις σκηνές να είναι συγκινητικές.

Ο Βαγγέλης Κουτουλέας γεννήθηκε στην Καλαμάτα, στην πόλη του τελικού, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ με τη φανέλα του Μεσσηνιακού. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και ακολούθησαν ο Κτησιφώντας, ο Πανελλήνιος και ο Ιωνικός.

Έπειτα από το τέλος της αθλητικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ μεγάλη του αγάπη ήταν το μπιτς βόλεϊ όπου και εκεί διετέλεσε τόσο παίκτης όσο και προπονητής. Διετέλεσε προπονητής των εθνικών ομάδων της Κύπρου, σάλας και μπιτς βόλεϊ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ