Η ΑΕΚ προετοιμάζεται με ηρεμία για το παιχνίδι των «play-offs» του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα παρατήρησε τους ποδοσφαιριστές να ξεκουράζονται και να παίρνουν «ανάσες» που ήταν αναγκαίες, καθώς οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Conference League ήταν πολλές και απανωτές. Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα οκτώ παιχνίδια που μένουν. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλή μας εικόνα στο γήπεδο. Γιατί όχι να μην κάνουμε ξανά ένα μεγάλο σερί. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα στους Λαρνακείς, εάν επιθυμούν να πετύχουν το ζητούμενο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 3×8=24 είναι απαραίτητο, αλλά δύσκολο. Οι ομάδες που βρίσκονται στην «κούρσα» για την «κούπα» διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές και θέληση για διάκριση. Η ΑΕΚ καλείται να φανερώσει περισσότερο θάρρος και πείσμα, έτσι ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να «κόψει» πρώτη το νήμα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ