Ο Μπογκντάν Αντόνε παραχώρησε δηλώσεις στο Match Program του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Άρη, εκεί όπου «στάθηκε» στη σημασία του αγώνα, αλλά και στην πίστη που έχουν οι παίκτες και ο κόσμος της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με τη δύναμη του κόσμου, καταφέραμε να πάρουμε άλλη μία σημαντική νίκη κόντρα στην Ομόνοια και τους ευχαριστούμε πολύ για την κομβική στήριξη τους. Μας βοήθησαν πολύ, ωθώντας την ομάδα προς τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αυτό που δώσαμε. Οι ποδοσφαιριστές είχαν σωστή νοοτροπία και πνεύμα νικητή ως το τέλος.

Εύχομαι η διακοπή να μην μας επηρέασε αρνητικά, καθώς είχαμε αρκετούς διεθνείς και κάποιοι από αυτούς είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ κάποιοι ήρθαν και κουρασμένοι από τους αγώνες που έδωσαν. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα είναι έτοιμα για τον αγώνα και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για τη νίκη.

Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, καλή ομάδα και επικίνδυνη, καθώς σκοράρει εύκολα στα ματς. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ τους, έτσι ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Θα βρούμε τρόπο να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι σημαντική για εμάς, καθώς είμαστε σε κοντινή απόσταση από τις προπορευόμενες ομάδες και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα εξακολουθούν να μας στηρίζουν, όπως έκαναν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας δίνουν ενέργεια και οι νίκες μας προσφέρουν αυτοπεποίθηση. Με πίστη και θέληση μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Θέλω να δω όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν νοοτροπία νικητή, όπως είχαν στα προηγούμενα ματς, να καταθέσουν ψυχή, πάθος και ενέργεια για να κερδίσουν τον αγώνα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ