Τα ψέματα σιγά-σιγά τελειώνουν για όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Πλην των αδιάφορων, που τις βρίσκουμε κυρίως στο κάτω γκρουπ.

Κατά τα άλλα, εντείνονται οι μάχες για την κατάκτηση του τίτλου και στον ΑΠΟΕΛ αντιλαμβάνονται τι θα σημαίνει για την προοπτική αυτού του στόχου μια νίκη αύριο βράδυ (19:00) μέσα στην «Αρένα» επί της ΑΕΚ. Πρόκειται για κλασικό… εξάποντο για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την αντίπαλό του! Και αυτό γιατί με νίκη για τους γαλαζοκίτρινους, το σημερινό +4 θα γίνει +7 και μετά… άντε πιάστε τους! Τουλάχιστον η ΑΕΚ, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον αξιόλογο Άρη, που ισοβαθμεί με τους κιτρινοπράσινους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έχουν… σβήσει κάπως οι μηχανές (τα αγωνιστικά)
Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ: Νούμερα που συγκρούονται…

Αντίθετα, με ήττα ο ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει μεν πρώτος, αλλά πλέον με μόνο έναν βαθμό διαφορά από μία εκ των σημαντικότερων του αντιπάλων στη μάχη για το πρωτάθλημα. Και μετά έρχονται και εξίσου απαιτητικά παιχνίδια με Απόλλωνα και Άρη.

Βλέπουμε ότι τη νίκη από την ήττα τη χωρίζουν στην προκειμένη επτά βαθμοί, συν τόνωση ή… ύφεση της ψυχολογίας! Σίγουρα δεν θα είναι απλά μια νίκη ή ήττα, αλλά πολύ περισσότερα. Αν τελικά υπερισχύσει το «καλό» σενάριο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει γίνει το μεγαλύτερο βήμα για τον τίτλο! Και πάντα μέχρι το επόμενο!

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPERSPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ