Τα σπουδαία αποτελέσματα επί ημερών του Μπογκντάν Αντόνε έδωσαν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να ονειρεύεται την Ευρώπη από εκεί που κάποτε φάνταζε όνειρο απατηλό.

Με τις πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο και με την εικόνα και την υγεία που βγάζει στο γήπεδο, άρχισε να ελπίζει πως μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο από την απλή συμμετοχή του στο πρώτο γκρουπ.

Οι κυανόλευκοι έχουν ισχυρότατο κίνητρο στον αποψινό αγώνα (19:00) με τον Άρη στην «Άλφαμεγα Αρένα». Πέραν φυσικά της προσπάθειας που κάνουν για να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουν και έναν έξτρα λόγο για τη νίκη. Τους δίνεται η δυνατότητα με τρίποντο κόντρα στους πράσινους να φτάσουν τα έξι συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια.

Τέτοια επίδοση έχουν να πετύχουν από τη σεζόν 2020-21 (30/08- 24/10/2020) με τον Αυγουστή στον πάγκο. Αποτελεί δηλαδή έναν ακόμα λόγο για να πάρουν τη νίκη. Με μάτι που γυαλίζει και με τη φόρμα που έχει, φιλοδοξεί να βάλει στοπ στους πράσινους και να δείξει πως είναι το αφεντικό.

Επίσης, ο Απόλλωνας θέλει να απαντήσει στις δύο φετινές ήττες που δέχθηκε από τον Άρη και να μην τριτώσει το κακό. Προφανώς ούτε με την ισοπαλία δεν είναι ικανοποιημένος, εάν θέλει να καλύψει κι άλλο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPERSPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ