02/04/2023 15:07

Η λογική λέει πως στον σημερινό αγώνα με την Πάφο ο Σωφρόνης Αυγουστή δε θα χρησιμοποιήσει όλα τα βασικά του «όπλα» και θα ρίξει ό,τι καλύτερο έχει στην ενδεκάδα. Κι ο λόγος είναι γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προφυλάξει αρκετούς παίκτες ενόψει του κυπέλλου.

Ιδιαίτερα τους διεθνείς που έχουν έξτρα παιχνίδια στα πόδια τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές λύσεις για να τους καλύψουν αλλά και παίκτες που δεν είναι διεθνείς και έχουν βασικό ρόλο στο πλάνο του Κύπριου τεχνικού.

Η πρόβλεψη για την ενδεκάδα δεν είναι καθόλου εύκολη ειδικά όταν πρόκειται να γίνει ροτέισον σε ορισμένες θέσεις κι ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού πέραν του Ψάλτη. Μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να είναι εξής: Ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, με τον Μάθιους να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κίτσο στο αριστερό.

Αμυντικό δίδυμο θα μπορούσε να είναι το Γιούστε-Μίλετιτς. Στη μεσαία γραμμή αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ντίσκερουντ με τον Χαραλάμπους. Στα άκρα υπάρχουν οι επιλογές των Ταχούρι-Σράντι, Μπάρκερ, Μπέζους και Ζαχαρίου και για την κορυφή της επίθεσης μπορεί να παίξει ο Ανσαριφάρντ με τον Μπεσεντίν.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPERSPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ