Ο Ηλίας Χαραλάμπους παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της Στεάουα Βουκουρεστίου και έτσι ξεκινάει επίσημα το ταξίδι του φιλόδοξου τεχνικού στη θέση του προπονητή.

Η συνέντευξη Τύπου προσέλκυσε αρκετό κόσμο που έκανε ερωτήσεις στον Ηλία Χαραλάμπους, ενώ κάποιοι φαίνεται πως τον ρώτησαν για την προφορά του ονόματος του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το αρχικό σχόλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια μακρά και καλή συνεργασία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε στη Ρουμανία και τη Στεάουα. Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τζίτζι Μπεκάλι και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που με επέλεξαν για αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο ως πρώτο προπονητή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου και γνωρίζω τη Ρουμανία, γιατί έχω παίξει εδώ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πετύχουμε τους στόχους μας και μαζί με το επιτελείο και τους παίκτες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας».

Για τον ρόλο του και την συνεργασία με τον Τζίτζι Μπεκάλι: «Το συζήτησα με τον σύλλογο από την πρώτη φορά. Είπα ότι από τη στιγμή που αναλαμβάνω την ομάδα, πρέπει να έχω την ευθύνη και να παίρνω τις αποφάσεις. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω να είναι ξεκάθαρο! Θέλω να μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Είμαι από την Κύπρο, η νοοτροπία είναι η ίδια. Υπάρχουν πολλά παρόμοια πράγματα».

Το σχόλιο για Μπεκάλι: «Έχω παίξει στο παρελθόν στη Ρουμανία και ξέρω πολλά πράγματα. Ο κ. Μπεκάλι είναι προσωπικότητα και λέει αυτό που νιώθει πάντα. Υπάρχουν όμως πολλοί πρόεδροι που κάνουν πράγματα, αλλά τα κάνουν αθόρυβα και δεν τα ξέρουμε. Η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που ήρθα εδώ, συνάντησα τον κ. Μπεκάλι μια φορά, για δέκα (10) λεπτά. Μου είπε ότι είναι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Μου ευχήθηκε να κερδίσω το πρωτάθλημα, γιατί έτσι θα είναι πολύ χαρούμενος. Αυτό πρέπει να ανταποδώσουμε, την εμπιστοσύνη που μας έδειξε στα πρόσωπα μας. Αγαπά την ομάδα και θα χαρεί πολύ αν κερδίσουμε τον τίτλο. Κατά τα άλλα, δεν με έψαξε, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν ήρθε στην προπόνηση. Θα σας πω κάτι, αφήστε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Γνώρισα έναν πολύ ωραίο άνθρωπο, ας μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο».

TO VIDEO:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ