• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Σάρα Σάντος του «Benfica TV» στο sport-fm.com.cy: «Υποστηρίζω ακόμη τον ΑΠΟΕΛ»
09/04/2023 19:05
Σάρα Σάντος του «Benfica TV» στο sport-fm.com.cy: «Υποστηρίζω ακόμη τον ΑΠΟΕΛ»

Δεν ασχολείται πλέον με τη μόδα, θυμάται το ημερολόγιο στο οποίο φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ενώ δηλώνει πως υποστηρίζει την ομάδα…

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Έντεκα χρόνια μετά (Απρίλιος 2012) η εκθαμβωτική Σάρα Σάντος επέστρεψε στην Κύπρο και στις συνεντεύξεις εντός του νησιού μας, καθώς συναντήθηκε με συντάκτη της ιστοσελίδας μας και τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, για όσα έχουν αλλάξει από εκείνη την περίοδο.

H πρώην γυναίκα του Κάρλος Αντρέ και γνωστό μοντέλο στην Πορτογαλία, λογίζεται πλέον ως συνάδελφος μας, διότι εργάζεται στη τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «Benfica TV», έχοντας ιδιαίτερα ενεργό ρόλο. Επίσης, δεν ασχολείται με τη μόδα, ωστόσο, θυμάται το ημερολόγιο στο οποίο φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ενώ δηλώνει πως υποστηρίζει την ομάδα, αν και δεν είναι «φανατική» του ποδοσφαίρου.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πήρες το τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου, για δύο συνεχόμενες χρονιές (2012-2013), πως θυμάσαι αυτές τις στιγμές, δέκα (10) χρόνια μετά; «Είναι γεγονός, μου έδωσε αυτόν τον τίτλο μία αθλητική εφημερίδα, ένιωσα αγαπητή και χαρούμενη που έλαβα την αγάπη του κοινού στην Κύπρο. Με το πέρας των δέκα ετών έχουν αλλάξει αρκετά στη ζωή μου. Δεν ασχολούμαι πλέον με τη μόδα και εργάζομαι στην τηλεόραση».

Πως βρέθηκες ξανά εδώ; «Επέστρεψα στο νησί έπειτα από πολλά χρόνια, μου λείπει πολύ αυτή η χώρα. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να συναντήσω ανθρώπους που γνωρίζω, μέσα σε αυτούς ήσουν και εσύ. Θέλησα να επισκεφθώ το σπίτι που έμενα, να βρεθώ με φίλους και να κάνω κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και διακοπές. Θα επιστρέψω σύντομα».

Έχει μείνει στην ιστορία το ημερολόγιο που έφτιαξες για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, θυμάσαι εκείνες τις στιγμές; «Ναι, μου άρεσε εκείνη η περίοδος. Συνεχίζω να υποστηρίζω τον ΑΠΟΕΛ. Η αφοσίωση των οπαδών στην ομάδα είναι σπουδαία. Έχω εκφράσει τον θαυμασμό μου και παλαιότερα. Τα τραγούδια τους, ομορφαίνουν τους αγώνες από την κερκίδα, είναι «μαγική» η ατμόσφαιρα τους. Θα ήθελα να παρακολουθήσω έναν αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την επιστροφή μου».

Τρεις λέξεις για την Κύπρο; «Λατρεύω την Κύπρο».

Είπες ότι εργάζεσαι στη τηλεόραση, πες μου παραπάνω στοιχεία: «Όταν συνειδητοποίησα ότι η καριέρα στο χώρο της μόδας πλησιάζει στο φινάλε της, πήγα σε κολέγιο και πήρα πτυχίο επικοινωνίας. Μετά την αποφοίτησή μου έκανα μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία. Ήταν πολύ σημαντικό βήμα για μένα. Μάλιστα, αυτό το πτυχίο, μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην τηλεόραση της Πορτογαλίας».

Είσαι μέλος του «Benfica TV», έχεις κι άλλους ρόλους στην επαγγελματική σου καριέρα; «Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην «Benfica TV» ως παρουσιάστρια και ρεπόρτερ. Παρουσιάζω ένα πρόγραμμα για τη τεχνολογία. Ένα αθλητικό κανάλι έχει περισσότερη ποικιλομορφία, δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω πραγματικά την εμπειρία».

Γνωρίζω, πως δεν είσαι φανατική του ποδοσφαίρου, υπάρχει κάτι που σου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον; «Το ποδόσφαιρο δεν είναι το αγαπημένο μου άθλημα, λατρεύω την πυγμαχία, μάλιστα κάνω προπονήσεις, ενώ μου αρέσει να βλέπω τους αγώνες στην τηλεόραση».

Μπορεί να παρακολουθείς Πυγμαχία, ωστόσο, ο γιος σου ασχολείται με το ποδόσφαιρο, έχει ταλέντο, πως το βλέπεις; «Ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο, έχει ταλέντο, ωστόσο του δίνω ώθηση ώστε να έχει ως προτεραιότητα το κολέγιο. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σταθερότητα, θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε και να τελειώσει σύντομα η προσπάθεια του ή να μην βρίσκει εύκολα ομάδα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει αστάθεια, οπότε πρέπει να τελειώσει τις σπουδές του, γιατί εάν παλέψει μέσω αυτού θα έχει μία μακροχρόνια καριέρα».

Είσαι ικανοποιημένη από την τροπή που πήρε η ζωή σου; «Ναι, είμαι καλά, επίσης, νιώθω υπέροχα που επέστρεψα στο νησί».


btm