• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ευθυμίου: «Η δουλειά του προπονητή είναι να βγάζει η ομάδα το καλύτερο πρόσωπο»
20/04/2023 21:04
Ευθυμίου: «Η δουλειά του προπονητή είναι να βγάζει η ομάδα το καλύτερο πρόσωπο»

Ο προπονητής του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ, Άγγελος Ευθυμίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την εξέλιξη της σεζόν.

Αναλυτικά:

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Άγγελος Ευθυμίου μίλησε στην σελίδα του 𝚨𝚺𝚰𝚲 𝚲𝚼𝚺𝚮𝚺 για την εξέλιξη της σεζόν, τη διαχείριση των δυσκολιών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς και κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας στον τελικό κυπέλλου🎤

➥Για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου: «Θυμάμαι την πρώτη μας συνέντευξη όταν είπαμε ότι ο στόχος της ανόδου ήταν ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος, για την επιστροφή της ομάδας στη β’ κατηγορία. Σίγουρα είναι επιτυχημένη η χρονιά καθώς καταφέραμε το να πετύχουμε το στόχο μας και να παλεύουμε για το πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, έστω κι αν δεν τα καταφέραμε και η ομάδα να προκρίνεται στον τελικό κυπέλλου».

➢Για τις δυσκολίες και τη διαχείρηση: «Δεν μπορείς σε μία αγωνιστική περίοδο να μην έρθεις αντιμέτωπος με προβλήματα όπως είναι οι τραυματισμοί, οι κάρτες και εσωτερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η δουλειά του προπονητή είναι όταν υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα να κάνει τη σωστή διαχείριση και να προσπαθεί να βγάζει η ομάδα το καλύτερο πρόσωπο. Νιώθω πολύ τυχερός για το ρόστερ που είχαμε φέτος γιατί όλα τα παιδιά έδειξαν ότι όποτε έπρεπε να αγωνιστούν έδωσαν το μάξιμουμ και κατάφεραν να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Είμαι πολύ τυχερός που είχα αυτούς τους ποδοσφαιριστές φέτος, γιατί υπήρχε μια περίοδος που είχαμε πάρα πολλές απουσίες και όσοι κλήθηκαν να παίξουν κατάφεραν να βγάλουν το έργο εις πέρας. Να θυμίσω ότι την πρώτη μας ήττα στην σεζόν την δεχθήκαμε στα μέσα του Φεβράρη και σήμερα μετράμε ως ομάδα μόλις 2 ήττες».

⤵️«Εχει ξεκινήσει η αξιολόγηση του υφιστάμενου υλικού και έχει ετοιμαστεί το πλάνο για το πως θα κινηθούμε για την περίοδο του προγρμματισμού. Αυτή τη στιγμή μέχρι την μέρα του τελικού δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο εκτός από το να προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να είναι όλοι 100% έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτή η ομάδα αξίζει να ολοκληρώσει την σεζόν με ένα τρόπαιο. Ό,τιδηποτε αφορά τον προγραμματισμό θα ανακοινωθεί και θα μπει σε ένα ρυθμό σε μετά τον τελικό κυπέλλου».

🏆Για την προσφορά των ποδοσφαιριστών στο Ιασώνειο: «Είμαι περήφανος για αυτή την απόφαση, το έχω πει και στους ίδιους. Ήταν χρήματα που ήταν στο ταμείο των ποδοσφαιριστών. Θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν με οποιοδήποτε τρόπο θα ήθελαν, είτε να βγουν για φαγητό, είτε να διασκεδάσουν, όμως προτίμησαν αυτά τα χρήματα να τα δώσουν για αυτό τον ιερό σκοπό. Μπράβο τους, είμαι περήφανος γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

🗣️«Η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελικό μιας διοργάνωσης. Περιμένω όλο τον κόσμο του ΑΣΙΛ, περιμένω τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους, περιμένω τον υγιή φίλαθλο κόσμο της Λάρνακας που θέλει να δει έναν όμορφο αγώνα μεταξύ δύο προσφυγικών σωματείων, να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Εμείς αυτό που υποσχόμαστε από πλευράς του ΑΣΙΛ είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο του ΑΣΙΛ να φύγει χαρούμενος από την ΑΕΚ Αρένα την Τετάρτη 3 Μαΐου. Από αυτούς ζητάμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».


btm