• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Αθλητικός Δικαστής: Πρόστιμα σε Αντόνε, Σαλγκάδο, Κανέ, Ομόνοια 29Μ και άλλους!
03/05/2023 22:57

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή HANSEN MORTEN KROGH κατά του ANDONE BOGDAN προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου κατά της Ερατώς Φανίδου Λοιπό προσωπικό του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε προς το μέρος του διαιτητή και τον εξύβρισε στον αγώνα Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Β’  Φάση,  Α’  Όμιλος ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΑΕΖ Ζακακίου/22.04.2023 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Πέτρου Ξιναρή κατά του Ανδρέα Βακανά Λοιπό προσωπικό της ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακατάμειας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, ενώ το παιχνίδι ήταν σταματημένο για φάουλ έφυγε από τον πάγκο και ήρθε σε διαπληκτισμό με σπρωξίματα με τον Νίκο Χαραλάμπους, Βοηθό Προπονητή του ΕΘΝΙΚΟΥ Άσσιας στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων Κ-15 B’ Φάση ΕΝ ΘΟΙ Λακατάμειας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας/22.04.2023 (17η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγώνας και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Πέτρου Ξιναρή κατά του Νίκου Χαραλάμπους Βοηθού Προπονητή του ΕΘΝΙΚΟΥ Άσσιας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, ενώ το παιχνίδι ήταν σταματημένο για φάουλ έφυγε από τον πάγκο και ήρθε σε διαπληκτισμό με σπρωξίματα με τον Ανδρέα Βακανά Λοιπό Προσωπικό της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακατάμειας στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων Κ-15 B’ Φάση Ε. Ν. ΘΟΙ Λακατάμειας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας/22.04.2023 (17η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγώνας και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΕΚ Λάρνακας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /21.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ F C/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
(α) Για μεταφορά εντός  του  σταδίου  (στην κερκίδα)  από οπαδούς της      ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες), κατά  παράβαση   του   άρθρου   10.2(δ) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του  αγώνα  (που είχαν  στόχο  και  τον   διαιτητή)  και περαιτέρω για πυροδότηση στην     κερκίδα (φωτοβολίδες) και    ρίψη    στον    αγωνιστικό    χώρο    επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες  και φωτοβολίδες) πριν την έναρξη  έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα,   κατά      παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) Για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του  αγώνα  προς  τον  4ο  διαιτητή  του  αγώνα,  κατά παράβαση  του  άρθρου  10.2(στ)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) Για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά την λήξη του α΄ ημιχρόνου που προκάλεσε αναταραχή και/ή απείλησε να προκαλέσει ζημιά σε πρόσωπα που βρίσκονταν εντός του γηπέδου (χτυπούσαν την φυσούνα δημιουργώντας   πανικό    και    φόβο   σε   άτομα  της φιλοξενούμενης ομάδας), κατά παράβαση  του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(3)Για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του  αγώνα  και  καθ΄  όλη την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση   του   άρθρου 10(2)(α)   των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ Έφορου Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές και τον βοηθό προπονητή της αντίπαλης ομάδας (τους   επιτίθετο φραστικά με πολύ έντονο τρόπο), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ F C/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ FC στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ F C/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
(α) Γιατί η ομάδα  συμπεριφέρθηκε  απρεπώς   (5 κάρτες), κατά  παράβαση  του  άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο  ποδοσφαιριστών  που  κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου  Χ.18   της   Προκήρυξης Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου 2022-2023. 
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του  SALGADO   FERNADEZ  MICHEL προπονητής της ΠΑΦΟΣ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα  προς  τον  έφορο  ποδοσφαίρου της αντίπαλης  ομάδας  (τον  ύβρισε),  κατά παράβαση του άρθρου4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ F C/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του KANE MAMADOU ποδοσφαιριστή του σωματείου Πάφος FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας (κατά την αποχώρηση του  από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του στο 72 λεπτό του αγώνα τους ειρωνεύτηκε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ FC/21.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, B’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/22.04.2023 (7η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,   δύο  ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου  Χ.18  της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   CYTA   περιόδου 2022-2023 περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.04.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ    στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.04.2023 (5η αγωνιστική).
(α) Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ:
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά  το  τέλος  του  αγώνα  (που  είχαν  στόχο      οπαδούς της αντίπαλης ομάδας) και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα Κ (φωτοβολίδες) και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) κατά την διάρκεια του   αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου  2022-2023. 
Απόφαση: Πρόστιμο

*(1) Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος  ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΑΕΖ Ζακακίου /22.04.2023 (13η  αγωνιστική).
(α) Για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλου για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο, κατά παράβαση  του   άρθρου    10.2(ε)   των   Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) Για μεταφορά εντός του  σταδίου  (στην  κερκίδα)  από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των  Πειθαρχικών   Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) Για  πυροδότηση   και   ρίψη   στον  αγωνιστικό  χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα)  μετά το τέλος  του αγώνα, κατά παράβαση του  άρθρου  10.2γ(1)(2)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) Για επεισόδιο που προκλήθηκε από τον γυμνασίαρχο του αγώνα (σύρραξη) πριν την λήξη του αγώνα μπροστά από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας που δημιούργησε αναταραχή  στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(ε) Για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της ομάδας και μέλη ασφαλείας του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο που δημιούργησαν αναταραχή και απείλησαν να  προκαλέσουν ζημιά σε άτομα εντός του γηπέδου (κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών τους οποίους ύβριζαν και  απειλούσαν σε έντονο βαθμό) γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για την ασφαλή αποχώρηση των διαιτητών  από τον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(στ) Για  κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από οπαδούς της ομάδας   κατά   τη   διάρκεια   του   αγώνα   (μπύρες)  κατά παράβαση  του άρθρου  7  του  κεφαλαίου  VII  της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  περιόδου 2022/23 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
              
(2) Καταγγελία κατά του ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΒΒΑ Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο (κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(3) Καταγγελία κατά του ΑΔΑΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Προέδρου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για  αντιαθλητική  συμπεριφορά  που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, τον πρόσβαλε και τον απείλησε), κατά παράβαση  των  άρθρων  4(γ) και  9.2(β)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(4) Καταγγελία κατά του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΑ Γυμνασίαρχου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του και για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 30 του Κεφαλαίου XII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος  ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΑΕΖ Ζακακίου /22.04.2023 (13η  αγωνιστική).

* (1) Καταγγελία κατά της ΑΕΖ Ζακακίου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος  ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΑΕΖ Ζακακίου /22.04.2023 (13η  αγωνιστική).

*Γιατί η ομάδα  συμπεριφέρθηκε  απρεπώς  (5 κάρτες), κατά παράβαση  του  άρθρου  10.1(β)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για επεισόδιο που προκλήθηκε από τον προπονητή της ομάδας (σύρραξη) πριν την λήξη του αγώνα μπροστά από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με τον γυμνασίαρχο του αγώνα που  δημιούργησε αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΛΙΑΣΗ ΛΟΥΚΑ προπονητή της ΑΕΖ Ζακακίου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε  κατά την διάρκεια του αγώνα προς τον γυμνασίαρχο του αγώνα (ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί του) που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

* (1) Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου στον αγώνα Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Β’  Φάση,  Α’   Όμιλος ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου /22.04.2023 (13η  αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για  πυροδότηση  στην   κερκίδα   επικίνδυνων  αντικειμένων (κροτίδες) κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας  ΠΟ Ορμήδειας–ΠΕΓΕΙΑ 2014 /23.04.2023 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη  διεξαχθείς  αγώνας  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Γ’  Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών/23.04.2023 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Εθνικού Λατσιών

*Μη  διεξαχθείς  αγώνας   Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Γ’  Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/23.04.2023 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Αναγέννησης Δερύνειας

*Καταγγελία κατά του ΑΣΙΛ  ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων και την Προκήρυξη της Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων  Κ-15 Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΣΙΛ Λύσης – FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/09.04.2023 χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή.
Απόφαση: Πρόστιμο

*O αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων Κ-15 B’ Φάση, A’ Όμιλος ΑΣΙΛ Λύσης – FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα /09.04.2023 (7η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας

*Καταγγελία κατά του σωματείου PAFOS GEROSKIPOU FC LADIES γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του β’ ημιχρόνου κατά 40 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Κοριτσιών McDonald’s U18 Amazons PAFOS GEROSKIPOU FC LADIES – ΛΕΥΚΟΘΕΑ Λατσιών/22.04.2023 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Κοριτσιών McDonald’s U18 Amazons περιόδου LAKATAMIA F C – OMONOIA Λευκωσίας/22.04.2023 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Ομόνοιας

*Καταγγελία κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ Άχνας ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Νέων & Παίδων και την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων  Κ-15 Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /23.04.2023 (8η αγωνιστική) χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων  Κ-15 Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /23.04.2023 (8η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος  Νέων & Παίδων και την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων  Κ-15 Β’ Φάση, Β’ Όμιλος ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/23.04.2023 (8η αγωνιστική) χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Ο  αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων  Κ-15 Β’ Φάση, Β’ Όμιλος ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/23.04.2023 (8η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ.


btm