• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Βγάζω το καπέλο στον ΑΠΟΕΛ – Προβάδισμα στην Ομόνοια για Κύπελλο»
18/05/2023 13:10
«Βγάζω το καπέλο στον ΑΠΟΕΛ – Προβάδισμα στην Ομόνοια για Κύπελλο»

Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Νίκος Νικολάου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».

Αν συνεχίζει στην ΠΑΕΕΚ: «Συνεχίζω στην ΠΑΕΕΚ και αρχίσαμε να αξιολογούμε μετεγγραφικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Δεν ήρθε άλλη πρόταση και έτσι έμεινα συγκεντρωμένος στην ΠΑΕΚΚ για τη νέα σεζόν. Σίγουρα θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, όμως με τις ομάδες που θα έλθουν από την Α’ Κατηγορία, δύσκολα θα πάμε για άνοδο».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα: «Το ενδιαφέρον οφείλεται στην Πάφο και στον Άρη. Τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσαν το πρωτάθλημα δύο ομάδες, μάξιμουμ τρεις και κάποτε μία το έκανε περίπατο. Έχει αλλάξει θετικά για μένα ο χάρτης, παρόλο που οι παραδοσιακές μεγάλες ομάδες αισθάνονται άβολα που βλέπουν τον Άρη και την Πάφο αλλά αυτό νομίζω θα τις εξελίξει, θα τις κάνει να τρέξουν, να βρουν χρήμα για να ανεβάσουν το επίπεδό τους».

«Πρέπει να είναι όλες ισάξιες και δυνατές οι ομάδες για να είναι δυνατό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό έως το τέλος. Είναι για αυτό που φωνάζετε και εσείς και όλοι μας», πρόσθεσε και συνέχισε: «Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση στο οικονομικό και όμως είναι εκεί και πολεμά. Ένας Άρης υγιέστατος που πάει από το καλό στο καλύτερο και βγάζω το καπέλο στον ΑΠΟΕΛ που παραμένει εκεί».

«Θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική νομίζω για να κριθεί ο πρωταθλητής. Παρόλο που θα είναι δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τα καταφέρει. Είναι πιο δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ», συνέχισε όσον αφορά στην εκτίμησή του για τον πρωταθλητή.

Για το Απόλλων – Ομόνοια: «Ο Απόλλωνας έκανε απίστευτη πορεία με τον Αντόνε, όμως είναι εκεί κοντά για Ευρώπη και έχει στόχους. Έχει προβάδισμα απέναντι στην Ομόνοια».

Για το ΑΕΚ – Πάφος FC: «Θα έλεγα και για την Πάφο το ίδιο ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερα αποτελέσματα, χάνει λίγο τις δυνάμεις της εκτός έδρας. Δίνω μικρό πλεονέκτημα στην ΑΕΚ. Ίσως και η ισοπαλία τη βολέψει γιατί διατηρεί την απόσταση από την Πάφο και αν χάσει βαθμούς ο Απόλλωνας να αισθάνεται ασφάλεια».

Για τη μάχη του υποβιβασμού και τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως αν κέρδισε χθες το Παραλίμνι θα ήταν όλα υπέρ του, όμως με την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, η Δόξα διατηρεί το προβάδισμά της και πιστεύω είναι η ομάδα που θα αντέξει, παρόλο που είναι σε άσχημη κατάσταση. Η Δόξα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό ο οποίος θεωρώ πως εδώ και πολλά παιχνίδια έχει παραδοθεί, ενώ υπάρχει πλέον και διοικητική αστάθεια. Θα μείνει ή δεν θα μείνει ο Τορναρίτης, ψάχνουν ή δεν ψάχνουν επενδυτή… είναι πολλά τα ζητήματα».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Θεωρώ πως αγωνιστικά και ως ομάδα, η Ομόνοια έχει μικρό πλεονέκτημα, αλλά ο τελικός είναι ένα παιχνίδι μονό και μπορούν πολλά να συμβούν. Δεν είναι κακή ομάδα η ΑΕΛ αλλά στο πρωτάθλημα δεν βγάζει καλή εικόνα επειδή είναι εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένη στο κύπελλο. Όλα μπορούν να συμβούν…».

Για την Μάντσεστερ Σίτι: «Ε τώρα πάμε στο διάστημα (σ.σ. γέλια). Είναι πραγματικά απίστευτη, εξωπραγματική. Δύο πράγματα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα κι αυτός που έχει την πίεση. Η Σίτι έχει κερδίσει τα πάντα με τον Γκουαρδιόλα, εκτός από ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα μπορούν να συμβούν, μεγάλο φαβορί με αυτή την εικόνα είναι η Σίτι, αλλά πάντα μα πάντα, το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ. Εγώ θα ήθελα λόγω Πεπ Γκουαρδιόλα να το πάρει η Σίτι. Θα είναι συναρπαστικός τελικός».


btm