22/05/2023 18:44

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε εστιατόριο, το οποίο ονομάζεται «Hincha» και βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Mim» στην Ανδόρα, με σεφ τον Nandu Jubany, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την δημιουργία των αγαπημένων πιάτων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλοί είναι οι αθλητές που έχουν εστιατόρια στην κατοχή τους. Αθλητές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ράφα Ναδάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μάρκος Ασένσιο και πολλοί άλλοι. Το ίδιο έκανε και ο Μέσι με το «Hincha», που βρίσκεται στο ξενοδοχείο που έχει ο ποδοσφαιριστής στην Ανδόρα, με το όνομα «MiM Andorra».

Πρόκειται για ένα εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και στο οποίο προσφέρουν, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα τους, τα αγαπημένα πιάτα του Λέο Μέσι και της πατρίδας του, της Αργεντινής.

Στο κατάλογο διακρίνουμε ποικίλα πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις, όμως, στα επιδόρπια μπορούμε να βρούμε μια «χρυσή μπάλα». Ένα γλυκό αντίγραφο του τροπαίου που έχει ο 35χρονος επιθετικός έχει κατακτήσει επτά φορές στην καριέρα του. Ένα γλυκό, που μπορεί κανείς να απολαύσει μόνο με 24 ευρώ και εννοείται έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μενού.

ΤΟ ΠΟΣΤ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ