Εάν τα έσοδα είναι δύο εκατομμύρια και το μπάτζετ μεγαλύτερο, τότε αυτή τη διαφορά θα πρέπει να την καλύψει η εταιρεία…

Προκειμένου η Ανόρθωση να προχωρήσει στην καινούρια ημέρα και να αρχίσει η νέα εποχή στη διοίκηση απαιτείται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του σωματείου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το σωματείο απέστειλε στην εταιρεία πρόταση με συγκεκριμένους όρους για να υπάρξει συμφωνία διαχείρισης.

Ωστόσο προκύπτει πως η εταιρεία δεν αποδέχτηκε τους όρους με συνέπεια να μπαίνει χειρόφρενο στην επόμενη ημέρα. Ο πρώτος όρος που επέβαλε το σωματείο προς την εταιρεία ήταν να υπάρχουν προσωπικές εγγυήσεις σε περίπτωση που η διοίκηση της εταιρείας παρουσίαζε προϋπολογισμό που είναι μεγαλύτερος από τα έσοδα της ομάδας. Ο λόγος που μπήκε αυτή η παράμετρος είναι για να αποφεύγονται οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί και συνάμα επιπρόσθετα χρέη.

Για παράδειγμα εάν τα έσοδα είναι δύο εκατομμύρια και το μπάτζετ μεγαλύτερο, τότε αυτή τη διαφορά θα πρέπει να την καλύψει η εταιρεία. Ο δεύτερος όρος αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα το σωματείο τονίζει πως δεν μπορεί η εταιρεία να εισπράττει χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο πέραν της τρέχουσας σεζόν, για να μην χάνονται λεφτά από τις υπόλοιπες χρονιές.

Αυτές οι κινήσεις γίνονται έτσι ώστε να μην μπει ξανά σε οικονομικές περιπέτειες η Ανόρθωση και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Η απάντηση της εταιρείας στις συγκεκριμένες προτάσεις ήταν αρνητική και η ασυμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σημαίνει αυτόματα καθυστέρηση για τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας.

Η διαφωνία λοιπόν βάζει στον «πάγο» και τη μεταβίβαση των μετοχών του Χρίστου Πουλλαΐδη στον Ανδρέα Σάντη, αφού είχε θέσει τον όρο πως για να γίνει αυτή η κίνηση προϋποθέτει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ του σωματείου και της εταιρείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / EΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ