Από τη συνάντηση όμως βγήκε «μαύρος καπνός», για αυτούς τουλάχιστον που επιθυμούσαν την παραμονή του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας…

Απολύτως λογικό ήταν μετά από την απώλεια του τίτλου να προκύψουν και αλυσιδωτές εξελίξεις στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Η πρώτη είδηση για την επόμενη ημέρα αφορά τη θέση του προπονητή, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Ήταν γνωστό πως η διοίκηση θα συναντηθεί με τον Σέρβο προπονητή για να γίνουν διαβουλεύσεις για το πως θα πορευτούν τη νέα χρονιά, ποιες είναι οι απαιτήσεις των δύο πλευρών κι αν συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Από τη συνάντηση όμως βγήκε «μαύρος καπνός», για αυτούς τουλάχιστον που επιθυμούσαν την παραμονή του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Το αντίθετο ισχύει φυσικά για αυτούς που προτιμούσαν η ομάδα να βρει άλλον καπετάνιο…

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση τονίζει πως η πρόθεσή της ήταν η παραμονή του 53χρονου κόουτς, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει. Εκ του αποτελέσματος η θητεία του Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμιά περίπτωση πετυχημένη με την κατάληψη της 2ης θέσης και την απώλεια του κυπέλλου.

Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα και από τη στιγμή που δεν κατακτήθηκε σημαίνει πως απέτυχε. Όμως η διοίκηση έδειξε πως θέλει να κρατήσει τον κόουτς, αλλά ο ίδιος ο Σέρβος είχε άλλη άποψη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ