«Έχω συμβόλαιο και θα μείνω εδώ. Στην Κύπρο είμαι σαν Κύπριος και οι Κύπριοι δεν παίρνουν ευκαιρίες. Εγώ ήμουν τυχερός που είχα και πρόεδρο τον Ανδρέα Σοφοκλέους που μου έδωσε την ευκαιρία. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό και θέλω να κάνω πολλά στο εξωτερικό. Για εμένα η Κύπρος και η Σερβία είναι σπίτι μου και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω. Δεν είπα όχι στην Ανόρθωση. Έχω συμβόλαιο εδώ. Είναι τιμή για εμένα να γράφουν το όνομα μου για τις μεγάλες ομάδες. Δεν ξέρω αν στο μέλλον έρθω στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Είμαι καλά εδώ, έχω συμβόλαιο και θα δω πως θα κάνω καλύτερη δουλειά εδώ».

Αυτά ήταν τα λόγια του Ντούσαν Κέρκεζ, όταν ο Σέρβος προπονητής κλήθηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες για τηλεοπτική συνέντευξη στη Cytavision. Ο οποίος ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν βλέπει λόγο να επιστρέψει άμεσα στην Κύπρο, αλλά τόνισε τη σύμβαση που έχει με την Τσουκαρίτσι, την ικανοποίησή του για την εκτίμηση που λαμβάνει από όλους στην ομάδα και την υγεία που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Η οποία Τσουκαρίτσκι, έχασε το κύπελλο το βράδυ της 25ης Μαΐου (1-2) από τον Ερυθρό Αστέρα που έκανε νταμπλ, αλλά θα παίξει στην Ευρώπη.

Τις τελευταίες ώρες, για να πάμε και στο θέμα μας, διαρρέει πώς το όνομα του Κέρκεζ βρίσκεται στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο οποίος αναζητεί τον νέο του προπονητή, έπειτα από την απόφαση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην αποδεχθεί πρόταση ανανέωσης και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (εδώ η επίσημη τοποθέτηση στα όσα ακούγονται για Πάφος FC).

Με βάση λοιπόν τα πιο πάνω, αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε εάν όντως προκύψει οτιδήποτε με τον Κέρκεζ, αν όντως ενδιαφέρει τη διοίκηση των γαλαζοκίτρινων, αν θα υποβληθεί πρόταση στον Σέρβο και κυρίως ποια θα είναι η απάντησή του (αν συμβούν τα υπόλοιπα φυσικά). Πάντως, όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του Σέρβου τεχνικού, προκύπτει για την ώρα άγνοια, αφού ο Κέρκεζ είναι επικεντρωμένος στο μέλλον του με την Τσουκαρίτσκι.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ