Μια εκκρεμότητα που υπάρχει και θα ξεκαθαριστεί τους επόμενους μήνες είναι αυτή του Κανέ…
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / EΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)
Όποια κι αν είναι η κατάληξη στο φινάλε του πρωταθλήματος για την Πάφο δεν θα ξηλωθεί όλο το ρόστερ τη νέα χρονιά και πιθανότατα να γίνουν κάποιες αλλαγές σε θέσεις που υστέρησε. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και να γίνουν ποιοτικές πινελιές για να αναβαθμιστεί κι άλλο η ομάδα.
Μια εκκρεμότητα που υπάρχει και θα ξεκαθαριστεί τους επόμενους μήνες είναι αυτή του Κανέ. Ο 26χρονος μέσος από τη Γουινέα κατέγραψε τη φετινή σεζόν 31 συμμετοχές με τρία γκολ. Η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται πέρα για πέρα ικανοποιητική και όλοι σχεδόν δηλώνουν ευχαριστημένοι με την εικόνα του.
Το θέμα όμως είναι πως ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίζεται στην Πάφο ως δανεικός, που σημαίνει πως η παραμονή του και τη νέα χρονιά δεν είναι βέβαιη. Η πρόθεση της ομάδας σίγουρα είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η ελληνική ομάδα και να βρεθεί η λύση ώστε να παραμείνει κάτοικος Κύπρου είτε ως δανεικός είτε με άλλο καθεστώς.
Πάντως ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς βρήκε το ιδανικό περιβάλλον όπου τυγχάνει εμπιστοσύνης και μπορεί να αγωνίζεται. Βέβαια θα πρέπει να δούμε και ποιος θα είναι ο προπονητής της Πάφου τη νέα χρονιά κι αν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Κανέ, είτε αυτός είναι ο Μίτσελ Σαλγκάδο είτε είναι νέος τεχνικός. Αν και θεωρητικά έναν τέτοιο παίκτη, δύσκολα θα τον απορρίψει κάποιος προπονητής, αλλά δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για τις προθέσεις του.