Η «μεγάλη» θέληση και προσπάθεια της ομάδας του Χρίστου Χαραλάμπους για να πάρει το κύπελλο δεν είχε αντίκρισμα και η σεζόν «κλείνει» με άσχημο τρόπο

Δυστυχώς η κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ δεν επιτεύχθηκε παρά την καλή εμφάνιση που ομολογουμένως πραγματοποίησε. Μάλιστα, ξάφνιασε πολλούς η αγωνιστική της εικόνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έδειχνε και ήταν πιο διψασμένη, πιο παθιασμένη και πιο κυρίαρχη σε σχέση με την Ομόνοια. Αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό της διάστημα για να πάρει προβάδισμα και να αποκτήσει πλεονέκτημα στον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΕΛ: To πικρό φινάλε και δύσκολη επόμενη ημέρα

Στο δεύτερο μέρος τα ρίσκα ελαχιστοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες και έδωσαν βάση στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα. Φαινόταν πως όποια ομάδα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα θα έπαιρνε και το τρόπαιο. Αυτή ήταν η Ομόνοια σε μια στιγμή που η άμυνα των γαλαζοκίτρινων πιάστηκε στον «ύπνο» και εκτέθηκε, με συνέπεια να δεχθεί το γκολ, το οποίο ήρθε σε δύσκολο χρονικό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα: Θύρα 3: «Και τα πίνω και τα σπάω τα λεφτά μου τα χαλάω…»

Δεν άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους, καθώς είχε πέντε λεπτά συν τον χρόνο καθυστέρησης για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Παρότι λοιπόν, η ΑΕΛ ήταν συνολικά καλύτερη στο γήπεδο, δεν πήρε το κύπελλο και προφανώς αφήνει πολύ πικρή γεύση στο κλείσιμο της σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος μονάχα με την προσπάθεια, από τη στιγμή που δεν συνοδεύτηκε με το τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΕΛ: Οι παίκτες τίμησαν τη φανέλα – Η επόμενη μέρα στην ομάδα

Γιατί το μέγεθος της ομάδας δεν της επιτρέπει να ικανοποιείται μόνο με παρουσίες σε τελικούς. Εξάλλου, το κύπελλο είχε ιδιαίτερη σημασία και για λόγους αγωνιστικούς. Έδινε ευρωπαϊκό εισιτήριο και την ευκαιρία να παλέψει για τους ομίλους του Conference League. Άρα είναι αποτυχία όπως και να το κάνουμε το γεγονός πως χάθηκε το κύπελλο. Κι ας χειροκρότησε ο κόσμος την προσπάθεια.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ – (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ