Η Ανόρθωση ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο, σε όλα τα υπόλοιπα «μέτωπα», αρκετά θέματα μένουν «ανοικτά» και προς διεκπεραίωση.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην… αγορά για προπονητή, ενώ ο Αντόνιο Πριέτο αξιολογεί συνεχώς το υφιστάμενο ρόστερ που κινήθηκε σε μέτρια έως κάκιστα επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Μερικές μονάδες όμως ξεχώρισαν, όπως είναι οι: Αντονίν, Μραζ και Σάμπο.

Διαβάστε περισσότερα: Ανόρθωση: Έφυγε χωρίς υπογραφή ο Τσινμπάουερ

Οι επιδόσεις των δύο πολύπειρων επιθετικών άφησαν σε «μεγάλο» βαθμό ικανοποιημένη τη διοίκηση της «Κυρίας», αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του συνόλου. Θα γίνουν προσπάθειες έτσι ώστε να παραμείνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως οι περιπτώσεις των δύο φορ δεν είναι εύκολες, καθώς ανήκουν αλλού και μάλιστα αμφότεροι με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Η προσφυγική ομάδα φαίνεται πως φανέρωσε το ενδιαφέρον για τους δύο (2) παίκτες, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεφύγει στα οικονομικά δεδομένα για να τους αποκτήσει, παρόλο που γνωρίζει την ποιότητα που διαθέτουν εντός γηπέδου και εκτός αυτού. Η πρόθεση για παραμονή είναι ορατή αλλά τηρείται στάση αναμονής.

Διαβάστε περισσότερα: Ανόρθωση: Η ασυμφωνία… βάζει χειρόφρενο

Στο θέμα του Έρικ Σαμπό, τα δεδομένα φαίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο Αντόνιο Πριέτο προετοιμάζει το… «έδαφος» για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας με τον Σλοβάκο, όμως θα τεθεί ως προϋπόθεση παραμονής η μείωση των απολαβών. Ο Σαμπό διατηρεί ένα υψηλό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 320.000 ευρώ, άρα μόνο σε περίπτωση που δεχτεί τη μείωση θα παραμείνει στα «κυανόλευκα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ