26/05/2023 08:15

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν θα φύγει από την ΑΕΚ διαψεύδοντας την φημολογία των τελευταίων μηνών.

Το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ έκλεισε μία και καλή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «LiveSport» τόνισε πως δεν ήρθε η ώρα ακόμα να φύγει από την «μεγάλη του αγάπη» και πως όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν έχουν ιδέα.

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Κάπως έτσι ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό περί αποχώρησής του και πώλησης της ομάδας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ