• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Αυτόν το δρόμο ακολουθήσαν Σωματείο-Εταιρεία για συμφωνία – Ο Παπασταύρου δεν θέλει να είναι κομπάρσος»
29/05/2023 12:23

Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως για τη προφορική συμφωνία με τον Σταύρο Παπασταύρου.

Για τα νεότερα Σωματείου και Εταιρείας: «Είπε αρκετά και ξεκάθαρα πράγματα ο πρόεδρος. Η ουσία είναι ότι έχουμε μια συμφωνία η οποία έχει καταγραφεί των σημείων που έχουμε συμφωνήσει και θα αρχίσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για να ενημερωθεί το Δ.Σ. του Σωματείου, να εγκριθούν αυτά που συμφωνήσαμε για να μπορούν να ψηφιστούν προς έγκριση στη Γ.Σ.».

Για την αγωνία που υπήρχε από τον κόσμο για συμφωνία: «Από την πλευρά τη δική μου έγιναν πολύ λίγες δηλώσεις και πάντα έλεγα πως πρέπει να κάνουμε υπομονή για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Κατανοώ την αγωνία του κόσμου, μίλησε με πολλούς τον τελευταίο καιρό. Σε όλους έλεγα ένα σημαντικό πράγμα. Ότι αυτή η διαδικασία θέλει υπομονή, δουλειά, λίγες δηλώσεις και με γνώμονα οι δύο πλευρές να δουλεύουν σαν μία για το καλό της Ομόνοιας, όχι για του Σωματείου και Εταιρείας. Και ο λόγος που καταλήξαμε σε συμφωνία είναι γιατί ακολουθήσαμε αυτόν τον δρόμο και πιστεύω ότι η συμφωνία είναι πράγματι για το καλό της Ομόνοιας. Και ανοίγει ο δρόμος για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το όραμά που έχει ο κ. Παπασταύρου».

Τι αλλάζει με τη νέα συμφωνία: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα από αυτά που είπε ο πρόεδρος, χωρίς αυτή η συμφωνία να αναλυθεί στο Δ.Σ. του Σωματείου και να εγκριθεί. Δεν είναι θέμα έγκρισης μόνο, αλλά και ενημέρωσης. Η συμφωνία χαρακτηρίζεται συνεταιριστική με οικονομικούς όρους και για το Σωματείο και δίνει χρόνο στον κ. Παπασταύρου να κάνει το όραμά του. Η υπάρχουν συμφωνία έχει φέρει αρκετές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Κατακτήσαμε μια πρώτη θέση, ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα. Πήγαμε τρεις φορές ομίλους ευρωπαϊκούς που ήταν πονεμένη ιστορία. Η νέα συμφωνία είναι για να δώσουμε ώθηση για νέες επιτυχίες».

Για τον επηρεάστηκε αγωνιστικά η ομάδα πριν την επίτευξη συμφωνίας: «Δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκε η ομάδα. Πρέπει τώρα να δούμε πως δημιουργούμε μια ανταγωνιστική ομάδα, μια ποιο βελτιωμένη τομή στην ομάδα. Η φιλοσοφία του κ. Παπασταύρου δεν θέλει να είναι κομπάρσος στο πρωτάθλημα, εξάλλου του δείχνουν και οι επιτυχίες. Διψά για επιτυχίες και το έχει δείξει βάζοντας αρκετά λεφτά».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά που πλήγωσε τους Ομονοιάτες. Πρέπει να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις φιλοδοξίες όλων των οπαδών μας. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είχαμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Από την άλλη, ήρθαν οι αποτυχίες στο πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, δεχθήκαμε ήττες που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές όσον αφορά τον προπονητή για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο κύπελλο και να το κατακτήσουμε για να βγούμε και Ευρώπη. Αυτόν τον στόχο τον πετύχαμε, η πρόσληψη του Αυγουστή βοήθησε αρκετά. Τα προβλήματα δεν πρέπει να κρυφτούν όμως δεν παύει να είναι ένας τίτλος που ήρθε με δουλειά και να είναι η αφετηρία για το νέο πρωτάθλημα».

Για τον Παπουλή: «Ο Φώτης άφησε την σφραγίδα του στην Ομόνοια. Θα συνεχίσουμε να τον εκτιμούμε και να τον αγαπούμε στην ομάδα. Αλλά σίγουρα, αυτές οι αναμνήσεις από την Ομόνοια θα τον συνοδεύουν για όλη τη ζωή του. Αυτό είναι που κάνει την Ομόνοια να διαφέρει. Σίγουρα και άλλοι παίκτες θα αποχωρήσουν, τους ευχαριστούμε. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον καθένα σε άλλο δρόμο, θα πρέπει να γίνουν οι επιλογές για να έρθουν πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια για να είναι οι φίλαθλοι μας ευχαριστημένοι. Να έρχεται να γεμίζει κατά χιλιάδες τα γήπεδα, να σπάζει τα δικά του ρεκόρ όπως μόνο αυτός ξέρει».

Για τις καταγγελίες των κόκκινων φακέλων: «Είμαστε λίγο ταλαιπωρημένοι σε αυτά τα θέμα γιατί συζητούμε συνέχεια και δεν βλέπω να πάρθηκαν τα μέτρα που έπρεπε ούτως ώστε αυτά τα θέματα να εξαληφθούν. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες για να καθαρίσουμε από αυτές τις καταστάσεις, να γίνουμε ένα πρωτάθλημα καθαρό που θα είμαστε σίγουροι ότι πάντα ο καλύτερος θα κερδίζει. Επίσης να μπορέσουμε επιτέλους να σταματήσουμε τα προβλήματα που δεν έλυσε η κάρτα φιλάθλου».


btm